Menú

   Ofertas de empleo

Ofertas de empleo

Administratiu/va Comptable Júnior

Ciudad: Barcelona


- Ser part d'una gran empresa del sector cultural. - Acompanyar-te en el teu desenvolupament professional. - Aprenentatge continu al costat de grans professionals i un lloc on gaudiràs treballar. - Contracte indefinit. - La jornada de treball és completa, amb una dedicació horària de 37,5 hores setmanals. - Jornada laboral flexible: de dilluns a dijous podràs ingressar entre les 08.00 i les 09:00h i sortir de 17.00 a 18:00h, divendres intensiu + tardes lliures al juliol i agost. - Lloc de treball: Ciutat de Barcelona.


Funciones: - Gestionar seients diaris i mensuals (bancs, proveïdors, clients, etc.). - Donar suport en els tancaments comptables mensuals/ anuals. - Conciliació i verificació dels saldos de proveïdors, clients i bancs. - Controlar i registrar les liquidacions de despeses i vises. - Emetre i enviar factures de clients. - Gestionar els pagaments de proveïdors i despeses. - Atendre proveïdors, resoldre dubtes i incidències. - Altres funcions pròpies del departament.


Requisitos: - Formació: Formació Professional, Grau Superior en Administració i Finances o similars. - Idiomes: català i castellà natiu / bilingüe. - Es valorarà molt positivament posseir experiència de mínim 1 any en tasques administratives comptables. - Tenir habilitats ofimàtiques, especialment ampli coneixement de MS Excel i Word.» Acceder a la oferta

Create by OlgadelaWeb.com