Menú

   Qui som » Patronat

Patronat

Luis Conde

Luis Conde

President de Fundación Seeliger y Conde. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, va ser President de Carré Orban & Partners Ibèrica, a Barcelona. Anteriorment, va ser Membre del Consell d'Administració i Vicepresident Executiu del Banco Consolidado de Veneçuela. També va ser President del Consolidado International Bank de Nova York, de la Societé Financiére de Vieux Collège, en Ginebra, i de Concitrade a Caracas, i Membre del Consell d'Administració de diferents companyies i bancs del Grup. És Fundador i President del Club Financer de Barcelona. Anteriorment, va succeir a Gerardo Seeliger com a Director de la Divisió Internacional i Banca Corporativa del Banc Mes-Sardá, a Barcelona. Va fundar SEELIGER Y CONDE en 1990. Ha estat president de The AMROP HEVER Group de 2003 a 2006.

Ernesto Mata

Luis Conde

Llicenciat en Ciències Econòmiques. En l'actualitat presideix el Consell Assessor de KPMG Espanya i IDC Salut. És membre del Consell Assessor a Abertis, Vicepresident d'APPLUS, Conseller de Factor Energia, Membre del Patronat de Fundació Estudis Financers i President de Paragalia entre altres càrrecs. En 2013 assumeix la presidència de la Fundació Seeliger i Conde, col·laborant de manera activa en els objectius i projectes empresarials que es desenvolupen.

Eduardo Conde

Eduardo Conde

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, i PDG pel IESE. Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector financer durant catorze anys en: Banc de Progrés, banc de negocis del Grup March, on va ser Director de Banca Privada a Catalunya, especialitzant-se en l'assessorament patrimonial i financer a empreses familiars. Posteriorment es va incorporar a Caixabank, on va ser Director de Banca Privada a nivell nacional, membre del Comitè de direcció i Conseller de *Caixabank Gestió S.G.I.I.C. i de Investing Gestió S.G.I.I.C. En 1997 es va incorporar com a Soci a SEELIGER Y CONDE. Certificat en Coaching Executiu.

Abel Gibert

Abel Gibert

Enginyer Superior Industrial per la Universitat Politècnica de Barcelona i PDG pel IESE. Inicia la seva carrera professional com a consultor en Arthur Andersen (divisió Consultoria), passant posteriorment a O.DATI i Programari Ag. En 1987 s'incorpora al Grupo Indra, responsabilisanse successivament de la Direcció general de ICUATRO (empresa de electromedicina), TECNOLOGIA I SISTEMES DIDÀCTICS, TSD, S.A, i GUIAT i CONTROL , S.A. GYCONSA, empresa aquesta última d'alta tecnologia, en "joint-venture" amb Hughes *ircraft Co. Durant un any va ser Conseller Delegat de CIRSA en el Con Sud, amb seu en Sao Paulo i un altre any com a Conseller Delegat de Leisure & Gaming Co. a Itàlia, amb seu a Milà. En 1997 s'incorpora com a Soci a SEELIGER Y CONDE. Certificat en Coaching Executiu.

José Loring

José Loring

És Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Madrid. Porta des de 1989 en el sector de Executive Search, havent estat 3 anys com a Consultor Sènior en Carré Orban & Partners, Madrid. Amb anterioritat a aquest lloc, va ser Vicepresident Executiu i Director Comercial de la companyia de comerç exterior del INI, INIEXPORT. Anteriorment, va ser Delegat General del Grup INI a Veneçuela i Colòmbia, i ha estat Membre del Consell d'Administració de les companyies Hispà Veneçolanes, filials de les empreses ENASA i DRASSANES ESPANYOLES. Es va incorporar com a Soci a SEELIGER I CONDE, en 1991.

Usamos cookies de terceros para ofrecerle contenidos adaptados a sus intereses. Al navegar por este Sitio Web, acepta su instalación y uso. Puede consultar la Política de Cookies para más información.

ACEPTO